Rolluiken & luiken

Rolluiken verhogen het wooncomfort, privacy en veiligheid. Ze weren zon, licht, warmte, kou, geluid, inkijk en inbrekers. Rolluiken kunnen in een bestaande situatie bijna altijd worden aangebracht. Zit u echter in een nieuwbouwsituatie, dan kunt u kiezen voor inbouwrolluiken (al dan niet in combinatie met onze kunststof of aluminium kozijnen).

Heroal (elektrische) rolluiken

Voor de rolluiken hebben wij gekozen voor het bekende merk HEROAL. De lamellen en de kasten van de rolluiken zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, waardoor het kiezen van een, bij de woning passende uitvoering, een stuk eenvoudiger wordt. Rolluiken kunnen met een handbediening of met een elektrische bediening worden uitgevoerd. Bij een elektrische bediening kunt u ook nog kiezen voor een tijdklok-bediening zodat de rolluiken altijd op een van tevoren ingesteld tijdstip omhoog of omlaag gaan. Dit geeft ook een veilig gevoel als u bijvoorbeeld op vakantie bent, u laat dan toch een bewoonde indruk achter.
Lees hier meer over elektrische rolluiken

Rolluiken inbouw

Kiest u voor inbouwrolluiken dan is het zaak dat hier vanaf het begin (het maken van de bouwtekening)al rekening mee wordt gehouden. Onze specialisten kunnen u hierbij zeker van dienst zijn met nuttige tips.

Rolluik verdwijnt in spouw van de muur

 

Rolluiken opbouw

Opbouwrolluiken worden boven op het raamkozijn geplaatst. Met het praktische opbouwsysteem garandeert Gebroeders Janssen u een probleemloze montage tijdens zowel verbouwingen als in een nieuwbouw

Klik hier voor referenties

 
Vrijblijvende
offerte aanvragen
 
Naam:
Email
Telefoon
Postcode
Woonplaats
Reactie
 

Of voor Informatie
klik hier

 

Montage
Eerlijk advies
5 jaar garantie
Snelle levering
Scherpe offerte
A-merken

 

 

BEREIKBAARHEID
MA. T/M VR 8.30 - 17.00

Bel: 0485 - 382 076
Mail: info@gebr-janssen.nl