Knikarmschermen

Knikarmschermen, ook wel terrasschermen genoemd, worden met name gebruikt om gezellig onder te zitten zowel op een zomerse dag als op een warme zomeravond. Door de speciale armconstructie, welke horizontaal uit de gevel loopt krijgt men een vrije (instelbare) doorloop onder het doek. Knikarmschermen zijn in veel verschillende uitvoeringen/kleuren leverbaar tot wel 12 meter breed met een maximale uitval van 3,5 meter

kunt uw knikarmscherm laten voorzien van verschillende soorten zonweringsdoek. U heeft een bijna onbeperkte keuze uit effen kleuren en streepmotieven. Het weefsel is van een duurzame , zware kwaliteit (300 gram per m_) vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, luchtdoorlatend, vet- en vuilafstotend, UV-bestendig en bestand tegen weersinvloeden.
Uw scherm kan ook worden voorzien van elektrische bediening. Indien gekozen wordt voor een elektrische bediening kan hierop nog een volledig automatische sturing worden aangebracht die weersafhankelijk kan werken. Ook een afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden.

Klik hier voor referenties

 
Vrijblijvende
offerte aanvragen
 
Naam:
Email
Telefoon
Postcode
Woonplaats
Reactie
 

Of voor Informatie
klik hier

 

Montage
Eerlijk advies
5 jaar garantie
Snelle levering
Scherpe offerte
A-merken

 

 

BEREIKBAARHEID
MA. T/M VR 8.30 - 17.00

Bel: 0485 - 382 076
Mail: info@gebr-janssen.nl