Uitvalschermen

Uitvalschermen geven een perfecte bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen. Ze zijn voor bijna elk raamtype geschikt waar een vrije doorloop geen rol speelt. Uitvalschermen ogen zeer fraai tegen de gevel. Wij leveren deze schermen uitsluitend met armen die voorzien zijn van een veersysteem, afhankelijk van de situatie in een wind- of stormvaste uitvoering. Uitvalschermen zijn in vele soorten en maten leverbaar en daarom ook zeer goed toe te passen bij grotere projecten

U kunt uw uitvalscherm laten voorzien van verschillende soorten zonweringsdoek. U heeft een bijna onbeperkte keuze uit effen kleuren en streepmotieven. Het weefsel is van een duurzame , zware kwaliteit (300 gram per m²) vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, luchtdoorlatend, vet- en vuilafstotend, UV-bestendig en bestand tegen weersinvloeden. 

Elektrische uitvalschermen

U kunt kiezen voor verschillende bedieningsvormen van handbediening tot elektrische bediening. Met name de elektrische bediening is uitermate geschikt voor gebouwen met klimaatbeheersing. De zonwering kan dan weer gekoppeld worden aan het klimaatbeheerssysteem.

 

Klik hier voor referenties

 
Vrijblijvende
offerte aanvragen
 
Naam:
Email
Telefoon
Postcode
Woonplaats
Reactie
 

Of voor Informatie
klik hier

 

Montage
Eerlijk advies
5 jaar garantie
Snelle levering
Scherpe offerte
A-merken

 

 

BEREIKBAARHEID
MA. T/M VR 8.30 - 17.00

Bel: 0485 - 382 076
Mail: info@gebr-janssen.nl